Οινοποιείο ​Διγενάκης

Ζούμε σε ένα τόπο στον οποίο η σχέση με τη φύση στηρίζεται στο συναίσθημα. Οι ιδανικές κλιματολογικές και γεωφυσικές συνθήκες μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε το πλούσιο σε ιχνοστοιχεία υπέδαφος και το ήπιο κλίμα.

 

Καλλιεργούμε με ιδιαίτερη φροντίδα ποικιλίες σταφυλιών σε ορεινές περιοχές προσπαθώντας πάντα να εξασφαλίσουμε χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις.

 

Δίνουμε έμφαση στις γηγενείς ποικιλίες όπως βιδιανό, βιλάνα, δαφνί, μοσχάτο σπίνας, ασύρτικο, κοτσιφάλι, λιάτικο, μαντιλάρι ενώ παράλληλα καλλιεργούμε διεθνείς όπως cabernet sauvignon, syrah, chardonnay, merlot δημιουργώντας είτε μονοποικιλιακούς οίνους είτε οίνους με μοναδικά χαρμάνια.

 

Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε την μοναδικότητα και την συνθετότητα του Κρητικού terroir υπακούοντας πιστά στις ανάγκες των ποικιλιών.

 

Όραμα μας είναι σταθερά η δημιουργία κρασιών υψηλής ποιότητας άρρηκτα συνδεδεμένων με την επιστημονική πρόοδο, την αισθητική απόλαυση, την ιστορική συνέχεια.

 

Το νέο σύγχρονο οινοποιείο Διγενάκη βρίσκεται στην Καλλονή Ηρακλείου Κρήτης (20 χλμ. από την πόλη του Ηρακλείου). Μπορείτε να μας επισκεφθείτε για να μας γνωρίσετε και να δοκιμάσετε τα κρασιά μας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Οινοποιείο ​Διγενάκης
Καλλονή, 70100

Τηλ:
+30 2810 233999
Fax:
+30 2810 211466
Email:
info@digenakis.gr
Website:
https://www.digenakis.gr
Social:
Facebook