Οινοποιείο Κάππα

Η φιλοσοφία μας «Το κρασί γίνεται στο αμπέλι». Ακολουθώντας αυτή τη φιλοσοφία, φροντίζουμε τόσο τα δικά μας αμπέλια όσο και των επιλεγμένων παραγωγών – συνεργατών μας με στόχο την παραγωγή της πρώτης ύλης με τα τεχνικά και γευστικά χαρακτηριστικά που έχουμε καθορίσει. Η προσέγγιση αυτή μας επιτρέπει να παράγουμε τα κρασιά μας στη λογική της ελάχιστης δυνατής παρέμβασης.

 

Οι οινοποιήσεις μας γίνονται σε ελεγχόμενες θερμοκρασιακές συνθήκες γεγονός που επιτρέπει την ανάδειξη των πρωτογενών αρωμάτων της κάθε ποικιλίας. Μετά το πέρας των οινοποιήσεων κάποια από τα κρασιά μας ωριμάζουν από 6 έως 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια ενώ κάποια άλλα εμφιαλώνονται φρέσκα. Και στο στάδιο αυτό της εμφιάλωσης παρεμβαίνουμε ελάχιστα στο κρασί ενώ επιλέγουμε όλα μας να κρασιά να είναι αφιλτράριστα.

 

Παράλληλος στόχος του οινοποιείου μας είναι η πραγματοποίηση διαφόρων δραστηριοτήτων όπως ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, διαλέξεις, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις που συμβάλλουν από κοινού στη μετάδοση του αμπελοοινικού πολιτισμού.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Οινοποιείο Κάππα
ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Τηλ.:
+30 6971 96387
Email:
c.charalampaki@ktimakappa.gr
Website:
http://www.ktimakappa.gr/
Instagram:
https://www.instagram.com/kappawinery/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D
Facebook:
https://www.facebook.com/kappawinery/