Το Κτήμα Παπαργυρίου ιδρύθηκε το 1978 από το γεωπόνο Αριστείδη Παπαργυρίου και βρίσκεται στην Κορινθία, περίπου 10 χλμ από το Κιάτο. Διαθέτει δύο αμπελώνες, στο Λαλιώτη (όπου είναι και το οινοποιείο) και στα Σοφιανά, σε υψόμετρο 900 μέτρων. Καλλιεργούνται περίπου 120 στρέμματα με τις ποικιλίες Μοσχούδι (Μοσχάτο Ρίου Πατρών), Ασύρτικο, Μαυροδάφνη, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Syrah, Αγιωργίτικο και Μαυρόστυφο.
Η ετήσια παραγωγή ανέρχεται σήμερα στις 50.000 φιάλες, με προοπτική να ανέβουν στις 80-90.000. Τα κρασιά εξάγονται στις ΗΠΑ, στο Ην. Βασίλειο, στη Γερμανία, το Βέλγιο, την Κύπρο, τη Δανία και την Αυστρία.
Υπεύθυνος είναι ο Γιάννης Παπαργυρίου, επίσης γεωπόνος του Γεωπονικού Παν/μίου Αθηνών, ενώ η τρίτη γενιά ετοιμάζεται να μπει κι αυτή δυναμικά σε λίγα χρόνια.