Ασημένιος χορηγός!

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!
Η ΖΑΒΑΛΟΣ ΑΕ- “CARTONTEC” είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη βιομηχανία, με δυναμική παρουσία στον κλάδο των χάρτινων συσκευασιών. Εξειδικεύεται στην παραγωγή κυματοειδούς χαρτονιού, χαρτοκιβωτίων, χαρτοτελάρων, καθώς και παρελκόμενων υλικών συσκευασίας.

 

Ο πλήρως εκσυγχρονισμένος μηχανολογικός εξοπλισμός της επιτρέπει την παραγωγή ολοκληρωμένης γκάμας προϊόντων που περιλαμβάνει βιομηχανική συσκευασία, συσκευασία για το ράφι (Shelf Ready Packaging), ειδικές κατασκευές, βοηθητικά συσκευασίας. Ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της αγοράς με υψηλής ποιότητας προϊόντα, με εκτυπώσεις υψηλής αισθητικής, φιλικά προς το περιβάλλον, πλήρως ανακυκλώσιμα, ικανοποιώντας πλήθος πελατών μεταξύ άλλων και από τον κλάδο της ποτοποιίας και των τροφίμων.

 

Μετρά πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας καθώς ιδρύθηκε το 1991 από την οικογένεια Ζάβαλου με αρχική δραστηριότητα την κατασκευή παρελκόμενων υλικών συσκευασίας. Έκτοτε, ακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς, πραγματοποιούνται συνεχείς επενδύσεις σε εξοπλισμό, υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό.

 

Στην ΖΑΒΑΛΟΣ ΑΕ- “CARTONTEC” στόχος μας είναι η θεμελίωση ισχυρών σχέσεων, η ευελιξία και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, η παραγωγή προϊόντων που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες τους.

 

Θεωρώντας την επιχείρηση ως ένα συνολικό εγχείρημα, οραματιζόμαστε μια παραγωγική μονάδα πλήρως εξοπλισμένη και επανδρωμένη που λειτουργεί με γνώμονα τον σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον και αποβλέπει στην συνεχή της βελτίωση.

 

www.cartontec.gr