Ασημένιος χορηγός!

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!
Η Label Press, κατά την τελευταία 25ετία, είναι μία ταχέως και δυναμικά αναπτυσσόμενη εκτυπωτική εταιρία καταρτισμένη πλήρως στον χώρο της ετικετοποιία. Αποτελείται από σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, νέους και δραστήριους συνεργάτες καθώς επίσης και αξιόλογους πελάτες.

 

Η Label Press, διαθέτει σύγχρονη εκτυπωτική μονάδα πλήρως μηχανολογικά εξοπλισμένη, που αφορά στην υλοποίηση της ιδέας μέσω πολλαπλών δυνατοτήτων εκτύπωσης και στην παραγωγική διαδικασία μέσω πρωτότυπων και εφευρετικών συνδυασμών εκτυπωτικών μεθόδων, οι οποίες βελτιώνουν στο μέγιστο το μέσο προβολής και διαφήμισης των προϊόντων σας.

 

Οι υπηρεσίες της καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εκτυπώσεων, ξεκινώντας από τις απλές αυτοκόλλητες ετικέτες και καταλήγοντας στις πιο σύνθετες εκτυπώσεις σε πρωτοποριακά υλικά. Επιπλέον, ο συνδυασμός εκτυπωτικών μεθόδων (επίπεδη, κυλινδρική, letterpress, φλεξογραφία, μεταξοτυπία) και η ποικιλία των πρώτων υλών (πρωτότυπα χαρτιά, εντυπωσιακά μελάνια κ.λ.π.) παρέχουν απεριόριστες δυνατότητες εκτύπωσης (χρυσοτυπίες, αναγλυφοτυπίες, ειδικές ετικέτες τροφίμων και ποτών, μεταξοτυπίες κ.λ.π.).

 

labelpress.gr