Ασημένιος χορηγός!

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!
Η GR.INOX ΑΦΟΙ ΓΚΡΕΚΗ είναι μια αξιόπιστη, σύγχρονη εταιρεία, η οποία τα τελευταία 30 χρόνια έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη τεχνολογιών και εξοπλισμού για τη βιομηχανία τροφίμων.

 

Πάντα με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας, δίνουμε λύσεις εξειδικευμένες και με δυνατότητα εξέλιξης. Η εξειδίκευση του προσωπικού μας, οι επενδύσεις σε υψηλής τεχνολογίας τεχνολογικό εξοπλισμό, η πιστοποίηση με EN:ISO 9001: 2000 από το TUV MANAGEMENT of GERMANY, η πιστοποίηση CE καθώς και ο σχεδιασμός κάθε έργου, η ολοκλήρωση του και η υποστήριξη του πελάτη μετά το πέρας του, είναι οι λόγοι που η GR.INOX βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στον τομέα των ανοξείδωτων κατασκευών και εξοπλισμού.

 

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την τεχνογνωσία που αποκτήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, σε συνεργασία με τους πελάτες μας, με τη συμμετοχή μας σε διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού, αλλά και την εμμονή μας να σχεδιάζουμε καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες που μπορούν να εξασφαλίσουν τη βέλτιστη λύση στις απαιτήσεις που δημιουργεί η εξέλιξη της τεχνολογίας και οι απαιτήσεις των αγορών.

 

grekisinox.com