Ασημένιος χορηγός!

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!
Η ιστορία του Τυπογραφείο “Νταγκά” αρχίζει το 1997 με την δημιουργία μικρής οικογενειακής εταιρείας στην πόλη Λόβετς. Σταδιακά, η δραστηριότητα της εταιρείας αναπτύσσεται, οι πελάτες αυξάνονται, και μαζί τους και ο αριθμός των παραγγελιών. Την παρούσα στιγμή το τυπογραφείο “Νταγκά” έχει ομάδα που αποτελείται από πάνω από 40 άτομα – νέα, φιλόδοξα και δημιουργικά άτομα, νεοκατασκευασμένες σύγχρονες εγκαταστάσεις και πρωτοποριακό εξοπλισμό. Προσφέρουμε την παραγωγή μας με επιτυχία στην αγορά της Βουλγαρίας, αλλά και στην διεθνή αγορά επίσης.

 

Χάρη στις τεχνολογίες, τις οποίες διαθέτουμε, προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία ετικετών σε κύλινδρο – αυτοκόλλητες, μεταλλικές και πολλών φύλλων.

 

Το τυπογραφείο Νταγκά έχει υιοθετήσει το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015,ISO 14001:2015, ISO  50001:2011 – απόδειξη για την προσήλωση στην ποιότητα των προϊόντων, που προσφέρουμε.

 

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην διαχείριση και τον έλεγχο των χρωμάτων. Γνωρίζουμε ότι για κάθε πελάτη είναι σημαντικό τα χρώματα του προϊόντος να φαίνονται με τον ίδιο τρόπο, ανεξάρτητα που και με ποια τεχνολογία θα εκτυπώνονται. Γι’ αυτόν τον λόγο εφαρμόζουμε  φασματοφωτομετρικό έλεγχο σε κάθε δικό μας προϊόν.

 

www.dagaprint.com