Μεγάλος χορηγός!

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!
bayer
Διαμορφώνοντας τη γεωργία για τους παραγωγούς, τους καταναλωτές & τον πλανήτη

 

Αναπτύσσοντας πρωτοποριακά συμβατικά και βιολογικά προϊόντα φυτοπροστασίας, σπόρους, ψηφιακές τεχνολογίες και υπηρεσίες, προσπαθούμε να ανακαλύψουμε και να προωθήσουμε γεωργικές πρακτικές που βοηθούν τον πλανήτη μας να ευδοκιμήσει και να γίνει ένα καλύτερο μέρος για να ζήσουν οι επόμενες γενιές. 

 

Ο αυξανόμενος παγκόσμιος πληθυσμός, η κλιματική αλλαγή και οι μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών οδηγούν στην ανάγκη για καινοτομία στη γεωργία. Πρέπει να παράγουμε περισσότερο με χρήση λιγότερων πόρων. Αυτός είναι ο θεμελιώδης οδηγός για εμάς και δεσμευόμαστε για έναν κόσμο στον οποίο η γεωργία αποτελεί μέρος της λύσης και όχι μέρος του προβλήματος. 

 

Με αυτό το σκοπό, επιδιώκουμε να προσφέρουμε καινοτομία παγκόσμιας κλάσης, να θέσουμε νέα πρότυπα στη βιωσιμότητα και να πρωτοπορήσουμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό μεταμορφώνοντας τη γεωργία και συνεισφέροντας σε ένα πιο βιώσιμο σύστημα τροφίμων. Αυτές οι προσπάθειες υποστηρίζονται από το πάθος περισσότερων από 33.000 εργαζόμενων, που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 140 χώρες και επενδύσεις σε Έρευνα και Ανάπτυξη που είναι ασύγκριτες στον κλάδο. 

 

Στον Τομέα Επιστήμης Γεωργίας, είμαστε μέρος της προσπάθειας να συμβάλλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο, έναν κόσμο στον οποίο η βιοποικιλότητα ευδοκιμεί σε αρμονία με την ανθρωπότητα, η πείνα και η κλιματική αλλαγή αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με κοινές παγκόσμιες δράσεις, τα αγροκτήματα είναι πιο βιώσιμα με καλλιέργειες που είναι πιο προσαρμοστικές και ανθεκτικές και όπου η γεωργία αυξάνει την οικονομική ευημερία για όλες τις αγροτικές οικογένειες και τις κοινότητές τους.

 

www.cropscience.bayer.gr