Παράλληλες Εκδηλώσεις

Κλασικές και καινοτόμες προτάσεις για φέτος!

Workshop – Γευσιγνωσία Κατάλληλο για ηλικίες* μεγαλύτερες των 8 ετών.

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, ώρες 12:00-14:00 & 16:00-18:00

Οι παραγωγοί του ΣΜΟΕ σηκώνουν το γάντι και επιλέγουν να διοργανώσουν μια γευστική δοκιμή κρασιών των οποίων η ηλικία να υπερβαίνει (απαραιτήτως) τα 8 χρόνια. Σκοπός τους είναι να αποδείξουν ότι ο συνδυασμός αμπελουργού-οινοποιού, που χαρακτηρίζει τα μέλη του, αποτελεί εχέγγυο για την παραγωγή κρασιών που έχουν φτιαχτεί –και– για να αντέχουν στον χρόνο.

 

*Κρασιών, όχι ανθρώπων

(Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.)

 

O Κώστας Προβατάς Dip WSET έχει εργαστεί ως Sommelier και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ως σύμβουλος επικοινωνίας για οινοποιεία. Ταυτόχρονα είναι δημιουργός Video με θέμα το κρασί στο The Crunchy Grape, όπου διατηρεί και τακτική αρθρογραφία.

Εισηγητής: Κώστας Προβατάς Dip WSET
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ. Για την συμμετοχή στις παράλληλες εκδηλώσεις είναι απαραίτητη η έκδοση εισιτηρίου γενικής εισόδου στην έκθεση.
Διασφαλίστε τώρα τη συμμετοχή σας!

Ημερίδα: Μια ανοιχτή συζήτηση για τον Οινοτουρισμό

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου
Ώρες: 13:00-16:30

 

Ο Σύνδεσμος Μικρών Οινοποιών Ελλάδος, ως συνδεδεμένος εταίρος στο έργο «WineManTour», το οποίο χρηματοδοτείται από τη Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών «Πανεπιστημιακές Συνεργασίες με την Ελλάδα» (DAAD 2023-2025) σας προσκαλεί σε ημερίδα για τον Οινοτουρισμό, η οποία διοργανώνεται παράλληλα με την Έκθεση Μικροί Οινοποιοί 2024 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών, τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 13.00.