Η έκθεση 2019!

Ξεχωριστά κρασιά απο ξεχωριστούς ανθρώπους!
Ένα χρόνο μετά την ίδρυση του Συνδέσμου τους, οι Μικροί Οινοποιοί Ελλάδας διοργανώνουν στην Αθήνα την πρώτη τους οινική έκθεση, στην οποία συμμετέχουν σύσσωμα όλα τα οινοποιεία – μέλη.

 

43 οικογενειακά οινοποιεία με έμφαση στην πρώτη ύλη και οδηγό την ποιότητα και το πείσμα να αναδείξουν το μικροκλίμα της περιοχής τους, μαζί με το πάθος και την αγάπη τους για το σταφύλι και το κρασί.

 

Με όραμα την εξάπλωση των ελληνικών terroir, ποικιλιών και κρασιών ανά τον κόσμο, προσκαλούν το αθηναϊκό – και όχι μόνο – κοινό, και τους επαγγελματίες οίνου και εστίασης, να γνωρίσουν από κοντά μικρά, ξεχωριστά, αξιόλογα οινοποιεία που παράγουν κρασιά με χαρακτήρα, που αναβιώνουν και εξελίσσουν σπάνιες ποικιλίες, που πιστεύουν με πάθος, ότι η ταυτότητα ενός κρασιού είναι άρρηκτα δεμένη με τον τόπο, τη γη και την προσωπικότητα των ανθρώπων που ζουν κοντά της.

 

Ξεχωριστά κρασιά από ξεχωριστούς ανθρώπους, είναι η ταυτότητα της έκθεσης, που φιλοδοξεί να αποτελέσει θεσμό και να φέρνει κάθε χρόνο κοντά στο κοινό την ιδιαίτερη οικογενειακή οινική κουλτούρα της Ελλάδας.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 7 & 8 Απριλίου στο The Hub Events (Αλκμήνης 5, Πετράλωνα)

 

Ωράριο Έκθεσης
Κυριακή 7 Απριλίου //  14.00 – 20.00
Δευτέρα 8 Απριλίου //  11.00 – 19.00