Η έκθεση

Μικρά Οινοποιεία, Μεγάλα Κρασιά
Με συνοδοιπόρους τη μεγάλη αγάπη για το κρασί αλλά και τον άπλετο ενθουσιασμό για τη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε, βρισκόμαστε στη δημιουργική φάση της προετοιμασίας της 5ης έκθεσης του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδος. Ο ΣΜΟΕ ανυπομονεί να υποδεχθεί το οινόφιλο κοινό, τους επαγγελματίες του χώρου, τους φίλους και τους υποστηρικτές του σε μια ανανεωμένη διοργάνωση, που θα περιέχει έκθεση προϊόντων, εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και πολλές εκπλήξεις!

 

Στις 11 και στις 12 Φεβρουαρίου 2024, τα μικρά οινοποιεία από ολόκληρη την ελληνική επικράτεια έρχονται στην Αθήνα για να παρουσιάσουν τα μεγάλα και σπουδαία τους κρασιά. Τα μοναδικά προϊόντα τους, που παράγουν δίνοντας έμφαση στην πρώτη ύλη, επενδύοντας χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, καταδεικνύοντας ότι η ταυτότητα ενός κρασιού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την περιοχή, τη γη και την προσωπικότητα των ανθρώπων που ζουν κοντά της.

 

Φέτος, η έκθεση θα φιλοξενηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και συγκεκριμένα στο Μηχανουργείο, μια πολύ μεγάλη αίθουσα ειδικά διαμορφωμένη για να φιλοξενεί σημαντικές εκθέσεις και εκδηλώσεις.
Οι επισκέπτες της έκθεσης, και αυτή τη φορά, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ξεχωριστά κρασιά, να συνομιλήσουν με τους οινοπαραγωγούς, αλλά και να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και σεμινάρια/masterclasses σχετικά με θέματα που αφορούν το κρασί, την πρωτογενή παραγωγή, τις εξαγωγές ελληνικών κρασιών κ.ά.

 

Σας περιμένουμε!

 

Ημέρες: 11 & 12 Φεβρουαρίου 2024
Ώρες: 11.00 – 19.00
Χώρος: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ