Η έκθεση

Ξεχωριστά κρασιά απο ξεχωριστούς ανθρώπους!
Η 3η έκθεση του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδος είναι στη δημιουργική φάση της προετοιμασίας. Μετά από αναγκαστική «αποχή» λόγω πανδημίας από τις οινικές εκδηλώσεις, ο ΣΜΟΕ ανυπομονεί να υποδεχθεί το οινόφιλο κοινό, τους επαγγελματίες του χώρου, τους φίλους και τους υποστηρικτές του σε μια διοργάνωση που θα περιέχει έκθεση προϊόντων, εκδήλωση γευσιγνωσίας και ένα πάνελ συζήτησης με θεματολογία που… αποτελεί έκπληξη!

 

Οι εκθέτες-μέλη της οικογένειας του ΣΜΟΕ έρχονται από όλη την ελληνική επικράτεια στην Αθήνα και είναι πρόθυμοι να σας δείξουν και να σας μιλήσουν για τα κρασιά που παράγουν δίνοντας έμφαση στην πρώτη ύλη, πιστεύοντας χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και θέλοντας με πάθος να καταδείξουν ότι η ταυτότητα ενός κρασιού είναι άρρηκτα δεμένη με την περιοχή, τη γη και την προσωπικότητα των ανθρώπων που ζουν κοντά της.
Για τις εκθέσεις μας επιλέξαμε το μότο «ξεχωριστά κρασιά από ξεχωριστούς ανθρώπους», εννοώντας με τον προσδιορισμό «ξεχωριστός» τον τρόπο με τον οποίο καλλιεργούμε, εκτός από τα αμπέλια μας, και μια ιδιαίτερη οικογενειακή οινική κουλτούρα την οποία θέλουμε να επικοινωνήσουμε στους επισκέπτες μας.

 

Σας περιμένουμε!